Hur du gör för att få tillbaka Teamsfunktionen om den har försvunnit från Outlook

I den här korta filmen beskriver vår agent Helena vad du gör när möjligheten att boka Teamsmöten har försvunnit från din Outlook-kalender. Du kan också läsa vidare under filmen för instruktioner med text och skärmdumpar.

När Teamsfunktionen försvinner från Outlook förlorar du möjligheten att boka Teamsmöten från Outlooks kalender.

För att återställa funktionen så börjar du med att gå till menyfliken Arkiv, och väljer funktionen Alternativ i Outlooks nedre vänstra kant.

Inne på Alternativ så väljer du sedan Tillägg.

Under Tillägg väljer du sedan knappen Gå…, bredvid Hantera COM-tillägg.

Här ser du om kryssrutan vid Microsoft Teams Meeting ADD-in for Microsoft Office är tom. Och det vill man inte att den ska vara om man ska kunna boka Teamsmöten i Outlook! Kryssa i den rutan igen.

Sedan klickar du bara på OK, så kan du återigen skapa Teamsmöten från Outlook!

Vill du lära dig mer om Outlooks alla funktioner och möjligheter?

Klicka här för att komma till SNMO:s LearnIT-portal, med lathundar, filmer, övningar och kurser inom Outlook, Teams och andra program i Office365-familjen!