Din PPT blir mycket flashigare med rörlig bakgrund, och nu finns det "inbyggda" snygga färdiga videos som passar just som bakgrunder.

Från menyfliken Infoga väljer du Bilder/Arkivbilder

Högst upp i fönstret kan du välja alternativet Video.
Under Video kan du sedan välja kategori,. Klicka på pilen till höger om kategorierna (gulmarkerad på bilden) för att scrolla till fler kategorier.

Klicka på en video och vänta någon sekund så får du en förhandsgranskning av animeringen.

De flesta animeringar är ganska stillsamma - det är ju inte meningen att de ska ta fokus från budskapet.