Har du skrivit en rapport i Word som du ska presentera? Har du har använt Words formatmallar för rubriker?

Bra!

Då kan du automatiskt få en nästan klar presentation med en PPT-bild per huvudrubrik och med underrubrikerna som punkter.

• Start-fliken i PowerPoint klickar du på Ny bild
  • Välj Bilder från disposition...
  • Bläddra fram ditt Word-dokument. Klart! Behövs bara lite formatering och finputs.

På bilden ser du Word-dokumentet till vänster med tre rubriker formaterade med formatmallen Rubrik1, som på detta enkla sätt blivit tre PowerPoint-slides i bilden till höger. OBS att underrubrikerna också automatiskt ramlat in som underpunkter. Till exempel finns två underrubriker under Analys som blivit två punkter i PowrPoint-sliden.