Excels minidiagram är ett väldigt bra sätt att åskådliggöra hur utvecklingen går. De har funnits länge, men många har missat denna enkla och lättanvända funktion.

• Markera alla celler där du vill ha ett diagram, på bilden E2:E6.
  • Under Infoga-fliken klickar du på Linje - OBS inte det vanliga linjediagrammet, utan gå ganska långt till höger under sektionen Miniatyrdiagram. Det finns tre sorter: Linje, Stapel och Vinst/Förlust.

Exc

• Markera alla celler som du vill basera diagrammen på - på bilden B2:D6. Klicka OK. Klart!