Du har fått en ny applikation i din telefon som heter MS Defender.

Microsoft Defender är en app som ger skydd mot nätfiske och osäkra nätverksanslutningar från webbplatser, e-postmeddelanden och appar. Den ingår i SNMO:s E5 Security licens från Microsoft.

Så här går du tillväga för att börja använda Defender

1. Sök upp MS Defender appen som finns installerad i din mobil och klicka igång appen:

2.  Första gången du startar appen kommer denna bild upp, klicka på Kom igång:

3. Klicka på logga in:

4. Välj att MS Defender kan skicka notiser till dig, då får du veta om det finns några hot, skadlig kod eller uppdateringar som du behöver göra:

5. Nu är MS Defender aktiverad och det visas om det finns en uppdatering av iOS att installera:

Meddelande visas även vid låst skärm:

När allt är uppdaterat och det löper normalt så ser det ut så här: