Gäster hos SNMO kan använda våra skrivare genom att skicka ett email med bifogat dokument från en extern eller privat emailadress till skrivut@svensktnaringsliv.se. Besökaren får en kod tillbaka, och när de skriver in den i skrivaren så kan de skriva ut det bifogade dokumentet.

Som SNMO-användare kan du också skicka mail med dokument till skrivut@svensktnaringsliv.se. Till skillnad från besökare hos SNMO med externa/privata mailaresser så får du ingen kod tillbaka, utan scannar ditt accesskort på en skrivare för att skriva ut dokumentet, precis som när du skriver ut direkt från din dator.

Som SNMO-användare kan du också registrera ditt busskort, betalkort, bankkort, kreditkort eller andra kort med NFC-chip som utskriftskort. Kortet blir då primär utskriftskort. Om du sedan registrerar ditt vanliga accesskort som utskriftskort tas det förra kortet bort automatiskt.

Det här är en bra tillfällig lösning om din dator inte får kontakt med SNMO:s skrivare, eller om du vill skriva ut ett doument direkt från din mobil!