Steg 1: Öppna en webbläsare i din PC och gå till iCloud.com.

Steg 2: Skriv in din kontoinformation och klicka på pilen till höger om texten för att logga in på ditt iCloud-konto.

type Apple account information

Steg 3: På iClouds hemsida som du kommer till efter inloggningen, klicka på Numbers-ikonen. Sedan följer du instruktionerna på skärmen.

choose Numbers

Steg 4: Klicka på uppladdningsikonen i övre högra hörnet. Välj sedan Numbersfilen du behöver öppna på din PC, och klicka på Open-knappen.

click the Upload icon

När uppladdningen är färdig så kan du se och redigera Numbers-filen direkt i din webbläsare via iCloud, och du kan fortsätta förvara den i molnet eller ladda ner den tillbaka till din PC i ett format som passar dig bättre, som Excel eller PDF.