Har du serier med olika nivåer på värdena har du kanske märkt att de låga värdena inte visas: linjen blir platt, stapeln blir osynlig. Lösningen är att använda en sekundäraxel. Se denna korta film:

Vill du lära dig mer om Excels alla funktioner och möjligheter?

Klicka här för att komma till SNMO:s LearnIT-portal, med lathundar, filmer, övningar och kurser inom Excel och andra program i Office365-familjen!