Mikroutbildningar är ett nytt koncept hos Lexicon Support, där du snabbt och enkelt kan boka upp en 30-minuters session där våra utbildare håller grundkurser inom vanliga IT-verktyg och kunskapsområden!

Utbildningarna är menade för 1-3 användare, hålls via Teams, och det går ofta att få tid redan följande vecka.

Du bokar din utbildning via den här länken. Varje utbildningstillfälle kostar 890 kronor och debiteras på ditt MO.

Du anger bara namn, email, utbildning och väljer från våra lediga tider, och sedan är din kurs inbokad!

Vår OneDrivekurs i grundläggande användning innehåller följande moment:

1. När spara på OneDrive och när spara på Teams/SharePoint
  2. Ladda upp dokument
  3. Spara på OneDrive från Office
  4. Dela dokument
    1. Från OneDrive
    2. Från Office, delningsalternativ (nedladdning, redigering, vem som får access)
    3. Dela internt och externt
    4. Dela från Outlook
  5. Se vilka dokument som du delat med andra
    1. Kommandot Hantera Åtkomst
  6. Se vilka dokument som har delats med dig
  7. Versionshantering
  8. Se senaste dokument
  9. Synkronisera OneDrive