När en kollega har delat sin kalender till dig eller du lagts till i en delad kalender så kan det lätt bli rörigt att se sin kalender i Outlook-appen på din mobil.

När det händer så kan du enkelt dölja den delade kalendern i din mobil! Kalendern visas fortfarande i Outlook på din PC/Mac.

Gå först till kalendervyn i Outlook på din mobil:

Tryck sedan på den lilla låd-ikonen bredvid månadens namn i övre vänstra hörnet för att öppna kalender-väljaren:

I vyn som nu visas kan du trycka på den lilla rutan till vänster om valfri kalender för att välja om den kalender ska visas eller döljas i mobila Outlook:

Ändringar du gör här påverkar bara vad som visas i Outlook på din mobil! Kalendrar som du döljer är fortfarande delad med dig, du kan alltid välja att visa den igen, och den visas fortfarande i kalender på Outlook på din PC/Mac!