Även om kalkylen går över flera sidor kan du få med både kolumn- och radbrubriker vid utskrift.

Gå till fliken Sidlayout och välj Skriv ut rubriker:

I den dialogrutan som visas klickar du i rutan Rader överst. Markera sedan den eller de rader du vill ha som rubriker på varje sida. Gör detsamma i rutan Kolumner till vänster om du även vill ha rubriker till vänster på varje sida:

Vill du lära dig mer om Excels alla funktioner och möjligheter?

Klicka här för att komma till SNMO:s LearnIT-portal, med lathundar, filmer, övningar och kurser inom Excel och andra program i Office365-familjen!